Kapros-cukkinis csirkeragu recept

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemellfilé kockára vágva
- 2 közepes cukkini kockára vágva
- 1 csokor kapor
- reszelt sajt (pannonia)
- só, bors, zsiradék
Elkészítése:
A kockára vágott csirke mellett kevés zsiradékon megpirítom, ha már szép pirosas, sózom, borsozom, hozzáadom a felkockázott cukkinit és ropogósra sütöm. Ha kész, hozzákeverem az aprított kaprot és a tűzről levéve belekeverem a reszelt sajtot.
Akkor lesz igazán finom, ha eg jó nagy serpenyőben készítjük, mert így a csirke és a cukkini nem fő, hanem sül, pirul. :)
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »