Kapros-cukkinis csirkeragu recept

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemellfilé kockára vágva
- 2 közepes cukkini kockára vágva
- 1 csokor kapor
- reszelt sajt (pannonia)
- só, bors, zsiradék
Elkészítése:
A kockára vágott csirke mellett kevés zsiradékon megpirítom, ha már szép pirosas, sózom, borsozom, hozzáadom a felkockázott cukkinit és ropogósra sütöm. Ha kész, hozzákeverem az aprított kaprot és a tűzről levéve belekeverem a reszelt sajtot.
Akkor lesz igazán finom, ha eg jó nagy serpenyőben készítjük, mert így a csirke és a cukkini nem fő, hanem sül, pirul. :)
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »