Kapros-cukkinis csirkeragu recept

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemellfilé kockára vágva
- 2 közepes cukkini kockára vágva
- 1 csokor kapor
- reszelt sajt (pannonia)
- só, bors, zsiradék
Elkészítése:
A kockára vágott csirke mellett kevés zsiradékon megpirítom, ha már szép pirosas, sózom, borsozom, hozzáadom a felkockázott cukkinit és ropogósra sütöm. Ha kész, hozzákeverem az aprított kaprot és a tűzről levéve belekeverem a reszelt sajtot.
Akkor lesz igazán finom, ha eg jó nagy serpenyőben készítjük, mert így a csirke és a cukkini nem fő, hanem sül, pirul. :)
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »