Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Káposztás húskenyér recept

Káposztás húskenyér
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg fehér káposzta
    • 0,5 kg darált hús
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • őrölt fekete bors
    • majoránna
    • 2-3 ek zsemlemorzsa

    Elkészítése:
    A káposztát apró darabokra vágjuk, és forrásban lévő vízbe tesszük. Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a húshoz keverjük. Hozzáadunk egy tojást, sózzuk, borsozzuk és a majoránnát is beledolgozzuk. Jó alaposan összekeverjük az egészet. Ha a káposzta megfőtt, leszűrjük, majd kinyomkodjuk és a húshoz hozzádolgozzuk. Ha nagyon híg lesz a massza akkor zsemlemorzsát adhatunk hozzá. A húsból rudat formázunk, kiolajozott tepsibe tesszük, megkenjük a tojással és sütőben addig sütjük, míg nem lesz aranybarna a teteje.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá