Káposztás húskenyér recept
Hozzávalók:
- 30 dkg fehér káposzta
- 0,5 kg darált hús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- őrölt fekete bors
- majoránna
- 2-3 ek zsemlemorzsa
Elkészítése:
A káposztát apró darabokra vágjuk, és forrásban lévő vízbe tesszük. Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a húshoz keverjük. Hozzáadunk egy tojást, sózzuk, borsozzuk és a majoránnát is beledolgozzuk. Jó alaposan összekeverjük az egészet. Ha a káposzta megfőtt, leszűrjük, majd kinyomkodjuk és a húshoz hozzádolgozzuk. Ha nagyon híg lesz a massza akkor zsemlemorzsát adhatunk hozzá. A húsból rudat formázunk, kiolajozott tepsibe tesszük, megkenjük a tojással és sütőben addig sütjük, míg nem lesz aranybarna a teteje.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

