Káposztás húskenyér recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 30 dkg fehér káposzta
- 0,5 kg darált hús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt fekete bors
- majoránna
- 2-3 ek zsemlemorzsa
Elkészítése:
A káposztát apró darabokra vágjuk, és forrásban lévő vízbe tesszük. Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a húshoz keverjük. Hozzáadunk egy tojást, sózzuk, borsozzuk és a majoránnát is beledolgozzuk. Jó alaposan összekeverjük az egészet. Ha a káposzta megfőtt, leszűrjük, majd kinyomkodjuk és a húshoz hozzádolgozzuk. Ha nagyon híg lesz a massza akkor zsemlemorzsát adhatunk hozzá. A húsból rudat formázunk, kiolajozott tepsibe tesszük, megkenjük a tojással és sütőben addig sütjük, míg nem lesz aranybarna a teteje.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.