Indián torta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 40 dkg burgonya
- 20 dkg liszt
- 15 dk margarin
- 5 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 50 dkg kelkáposzta
- 1 db paradicsom
- fél csomag kakukkfű
- 1,5 dl tej
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
A burgonyát sós vízben megfőzzük, ha megfőtt hagyjuk hűlni, majd apró darabokra vágjuk. A lisztet összegyúrjuk 10 dkg margarinnal, 1 tojással, sóval és egy kevés vízzel. Körülbelül fél órát pihentetjük a tésztát, addig elkészítjük a zöldségeket.
A kelkáposztát vékony csíkokra, a paradicsomot apró kockákra vágjuk. 5 dkg margarint felolvasztunk egy edényben, és megpároljuk benne a kelkáposztát.
Hozzáadjuk a paradicsomot, a kakukkfüvet és a burgonyát. Hagyjuk hűlni. A tésztát kivajazott tortaformába nyomkodjuk és rátesszük a kelkáposztás keveréket. 4 tojást elkeverünk 1,5 dl tejjel és a tejföllel, majd ráöntjük a kelkáposztára. 180 fokon 55 percig sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.