Húsos tészta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg makaróni
- 50 dkg darált hús
- 2 fej vöröshagyma
- 2 teáskanál pirospaprika
- 1 paradicsom
- 2 babérlevél
- 1/4 teáskanál őrölt kömény
- só
- bors
- reszelt sajt
Elkészítése:
A vöröshagymát kockákra vágjuk, üvegesre pároljuk. Beletesszük a darált húst, megpirítjuk.
A paradicsomot kis kockákra vágjuk, beletesszük, így lesz egy kis szaftja az ételnek. Babérlevéllel, sóval, borssal fűszerezzük. Az őrölt köménnyel nagyon óvatosan bánjunk, mert nagyon intenzív ízű fűszer.
Ha elkészült a húsos ragu, akkor tegyük bele a piros paprikát.
Közben bő, sós vízben főzzük ki a makarónit, szűrjük le és keverjük össze a húsos raguval.
Tálaláskor szórjuk meg reszelt sajttal.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.