Húsos tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg makaróni
- 50 dkg darált hús
- 2 fej vöröshagyma
- 2 teáskanál pirospaprika
- 1 paradicsom
- 2 babérlevél
- 1/4 teáskanál őrölt kömény
- só
- bors
- reszelt sajt
Elkészítése:
A vöröshagymát kockákra vágjuk, üvegesre pároljuk. Beletesszük a darált húst, megpirítjuk.
A paradicsomot kis kockákra vágjuk, beletesszük, így lesz egy kis szaftja az ételnek. Babérlevéllel, sóval, borssal fűszerezzük. Az őrölt köménnyel nagyon óvatosan bánjunk, mert nagyon intenzív ízű fűszer.
Ha elkészült a húsos ragu, akkor tegyük bele a piros paprikát.
Közben bő, sós vízben főzzük ki a makarónit, szűrjük le és keverjük össze a húsos raguval.
Tálaláskor szórjuk meg reszelt sajttal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »