Húsos-gombás rakott krumpli recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertéshús
- 30 dkg gomba
- 60 dkg burgonya
- 1 csomag lapkasajt
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 fej vöröshagyma
- 450 gr tejföl
- só
- őrölt fekete bors
- vegeta
Elkészítése:
A húst felkockázzuk és egy kis olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, tovább pároljuk és befűszerezzük.
A krumplit héjában megfőzzük és megpucoljuk. Egy tepsit kiolajozunk, belerakjuk a karikára szeletelt krumpli felét és megsózzuk. Ráterítjük a karikára vágott hagymát, erre a gombás húst, majd a sajtot és ráütjük a tojásokat. A tetejére szintén megsózott krumplikarikákat teszünk és az egészet leöntjük tejföllel. Alufóliával lefedve sütjük, majd a fóliát levéve még pirítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »