Húsos-gombás rakott krumpli recept
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéshús
- 30 dkg gomba
- 60 dkg burgonya
- 1 csomag lapkasajt
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 fej vöröshagyma
- 450 gr tejföl
- só
- őrölt fekete bors
- vegeta
Elkészítése:
A húst felkockázzuk és egy kis olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, tovább pároljuk és befűszerezzük.
A krumplit héjában megfőzzük és megpucoljuk. Egy tepsit kiolajozunk, belerakjuk a karikára szeletelt krumpli felét és megsózzuk. Ráterítjük a karikára vágott hagymát, erre a gombás húst, majd a sajtot és ráütjük a tojásokat. A tetejére szintén megsózott krumplikarikákat teszünk és az egészet leöntjük tejföllel. Alufóliával lefedve sütjük, majd a fóliát levéve még pirítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

