Hagymás-tojásos krumpli recept

Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 fej vöröshagyma
- 3 dl tejföl
- 30 dkg szalonna
- só
Elkészítése:
A krumplit a héjában megfőzzük, megpucoljuk és karikákra szeleteljük. A szalonnát csíkokra vágjuk és kisütjük, majd rátesszük a felszeletelt vöröshagymát.
Egy közepes tepsit olajjal kikenünk, majd beletesszük a szeletelt krumpli felét, elosztjuk rajta a szalonnás hagymát, megsózzuk, majd befedjük a maradék krumplival.
A felvert tojásokat kikeverjük tejföllel, ráöntjük a krumplira és közepes lángon (170-180 fok) megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »