Hagymás-tojásos krumpli recept

Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 fej vöröshagyma
- 3 dl tejföl
- 30 dkg szalonna
- só
Elkészítése:
A krumplit a héjában megfőzzük, megpucoljuk és karikákra szeleteljük. A szalonnát csíkokra vágjuk és kisütjük, majd rátesszük a felszeletelt vöröshagymát.
Egy közepes tepsit olajjal kikenünk, majd beletesszük a szeletelt krumpli felét, elosztjuk rajta a szalonnás hagymát, megsózzuk, majd befedjük a maradék krumplival.
A felvert tojásokat kikeverjük tejföllel, ráöntjük a krumplira és közepes lángon (170-180 fok) megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »