Göngyölt darált hús recept
Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 fej hagyma
- 8 dkg sonka
- 20 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A darált húsból a tojással és az apróra vágott hagymával készíts fasírtmasszát, ízesítsd. Egy nagyobb darab alufóliát kenj be olajjal, terítsd rá a húsmasszát 2 cm-es rétegben, terítsd be a sonkával, szórd meg reszelt sajttal. Göngyöld fel, mint egy roládot, terítsd rá az alufóliát és süsd meg a sütőben. 180 fokon kb 30-40 perc. Amikor kész, fólia nélkül pirítsd meg a tetejét.
Tipp:
Töltheted a sajt mellett gombával, brokkolival, más zöldséggel is, vagy kolbásszal, tojással.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

