Gombás-tojásos lecsó recept

Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- 6 db paradicsom
- 3 db piros-3 db sárga paprika
- 25 dkg gomba
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só,bors
Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk, cikkekre szeleteljük és kevés olajon megdinszteljük. A paradicsomokat meghámozzuk felszeleteljük és a hagymához adjuk és 10 percig együtt sütjük. A paprikákat kimagozzuk és vékonyra felcsíkozzuk és a gomba szeletekkel együtt a paradicsomhoz adjuk.
Sózzuk-borsozzuk és lefedve pároljuk addig amíg minden megpuhul. A tojásokat felütjük, ráöntjük a paprikára és állandó kevergetéssel készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »