Gombás-tojásos lecsó recept

Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- 6 db paradicsom
- 3 db piros-3 db sárga paprika
- 25 dkg gomba
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só,bors
Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk, cikkekre szeleteljük és kevés olajon megdinszteljük. A paradicsomokat meghámozzuk felszeleteljük és a hagymához adjuk és 10 percig együtt sütjük. A paprikákat kimagozzuk és vékonyra felcsíkozzuk és a gomba szeletekkel együtt a paradicsomhoz adjuk.
Sózzuk-borsozzuk és lefedve pároljuk addig amíg minden megpuhul. A tojásokat felütjük, ráöntjük a paprikára és állandó kevergetéssel készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »