Gombás-tojásos lecsó recept
Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- 6 db paradicsom
- 3 db piros-3 db sárga paprika
- 25 dkg gomba
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só,bors
Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk, cikkekre szeleteljük és kevés olajon megdinszteljük. A paradicsomokat meghámozzuk felszeleteljük és a hagymához adjuk és 10 percig együtt sütjük. A paprikákat kimagozzuk és vékonyra felcsíkozzuk és a gomba szeletekkel együtt a paradicsomhoz adjuk.
Sózzuk-borsozzuk és lefedve pároljuk addig amíg minden megpuhul. A tojásokat felütjük, ráöntjük a paprikára és állandó kevergetéssel készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

