Gombás reggeli recept

Hozzávalók:
- 60 dkg burgonya
- 25 dkg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
- só
- bors
- 4 ek olaj
Elkészítése:
Meghámozott burgonyát vékony karikára szeleteljük, majd megforrósított olajon átsütjük.Közben a megtisztított vöröshagymát cikkekre vágjuk. A hagymát és a gombát a burgonyához adjuk és még együtt sütjük, majd sózzuk borsozzuk.
A felvert tojásokat kikeverjük a tejjel, sózzuk, ráöntjük a burgonyára és még 5 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »