Gombás reggeli recept
Hozzávalók:
- 60 dkg burgonya
- 25 dkg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 dl tej
- só
- bors
- 4 ek olaj
Elkészítése:
Meghámozott burgonyát vékony karikára szeleteljük, majd megforrósított olajon átsütjük.Közben a megtisztított vöröshagymát cikkekre vágjuk. A hagymát és a gombát a burgonyához adjuk és még együtt sütjük, majd sózzuk borsozzuk.
A felvert tojásokat kikeverjük a tejjel, sózzuk, ráöntjük a burgonyára és még 5 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

