Gombás reggeli recept

Hozzávalók:
- 60 dkg burgonya
- 25 dkg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
- só
- bors
- 4 ek olaj
Elkészítése:
Meghámozott burgonyát vékony karikára szeleteljük, majd megforrósított olajon átsütjük.Közben a megtisztított vöröshagymát cikkekre vágjuk. A hagymát és a gombát a burgonyához adjuk és még együtt sütjük, majd sózzuk borsozzuk.
A felvert tojásokat kikeverjük a tejjel, sózzuk, ráöntjük a burgonyára és még 5 percig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »