Gazdag lebbencs recept

Hozzávalók:
- 25 dkg csuszatészta
- 80 dkg burgonya
- 15 dkg füstölt szalonna
- 2 közepes vöröshagyma
- 25 dkg kolbász
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 gombakonzerv
Elkészítése:
Szalonnát kis kockára vágjuk és kisütjük. Rátesszük a kockára vágott hagymákat és megdinszteljük. Hozzáadjuk a karikákra vágott kolbászt és a gombát is.
Pár percig sütjük, majd rátesszük a kis kockára vágott burgonyát és a tésztát.
Megszórjuk fűszerpaprikával és annyi vizet öntünk rá amennyi ellepi.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük és fedő alatt addig főzzük, amíg az összes levet magába szívja.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »