Gazdag lebbencs recept

Hozzávalók:
- 25 dkg csuszatészta
- 80 dkg burgonya
- 15 dkg füstölt szalonna
- 2 közepes vöröshagyma
- 25 dkg kolbász
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 gombakonzerv
Elkészítése:
Szalonnát kis kockára vágjuk és kisütjük. Rátesszük a kockára vágott hagymákat és megdinszteljük. Hozzáadjuk a karikákra vágott kolbászt és a gombát is.
Pár percig sütjük, majd rátesszük a kis kockára vágott burgonyát és a tésztát.
Megszórjuk fűszerpaprikával és annyi vizet öntünk rá amennyi ellepi.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük és fedő alatt addig főzzük, amíg az összes levet magába szívja.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »