Fokhagymás vadnyuszi recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága
Hozzávalók:
- 1 vadnyuszi
- 3-4 dl száraz fehérbor
- vadcsombor
- kevés olaj
- 1 fej fokhagyma
- 1 nagy fej hagyma
- só, fekete bors
Elkészítése:
A nyuszit alkatrészre szedjük, s két napra bepácoljuk. Páchoz: 2 dl bor, vadcsombor, fekete bors, olaj.
Sütéshez:
Egy fej fokhagyma, egy fej hagyma karikázva. Kiolajozott tepsibe tesszük a karikázott hagymát, rá a husikat. Aláöntjük a bor maradékát, rádobáljuk a fokhagymát.
Előmelegített sütőben sütjük.
Félidőben megsózzuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.