Fokhagymás vadnyuszi

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága

Hozzávalók:

  • 1 vadnyuszi
  • 3-4 dl száraz fehérbor
  • vadcsombor
  • kevés olaj
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 nagy fej hagyma
  • só, fekete bors

Elkészítése:

A nyuszit alkatrészre szedjük, s két napra bepácoljuk. Páchoz: 2 dl bor, vadcsombor, fekete bors, olaj.

Sütéshez:

Egy fej fokhagyma, egy fej hagyma karikázva. Kiolajozott tepsibe tesszük a karikázott hagymát, rá a husikat. Aláöntjük a bor maradékát, rádobáljuk a fokhagymát.
Előmelegített sütőben sütjük.
Félidőben megsózzuk.