Fejtett bab virsli rózsákkal recept
Hozzávalók:
- 60 dkg fejtett bab
- 1 szál sárgarépa
- 2 szál zellernek a zöldja
- 1 babérlevél
- 1 késhegynyi pirospaprika
- 2 kanál olaj
- 1 evőkanál liszt
- 1 kis fej vörös hagyma
- só
- 2 pár virsli
Elkészítése:
A fejtett babot,kockára vágott sárgarépával,zellerzölddel,babérlevéllel együtt vízzel felöntve elkezdjük főzni. Megsózzuk. Olajjal,finomra vágott hagymával pirospaprikával zsemleszínű rántást készítünk és azzal besűrítjük a megfőtt babot. A virslik két oldalát bevagdossuk és kevés olajon sütjük. A megfőtt babot a megsütött virslikkel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

