Fejtett bab virsli rózsákkal recept

Hozzávalók:
- 60 dkg fejtett bab
- 1 szál sárgarépa
- 2 szál zellernek a zöldja
- 1 babérlevél
- 1 késhegynyi pirospaprika
- 2 kanál olaj
- 1 evőkanál liszt
- 1 kis fej vörös hagyma
- só
- 2 pár virsli
Elkészítése:
A fejtett babot,kockára vágott sárgarépával,zellerzölddel,babérlevéllel együtt vízzel felöntve elkezdjük főzni. Megsózzuk. Olajjal,finomra vágott hagymával pirospaprikával zsemleszínű rántást készítünk és azzal besűrítjük a megfőtt babot. A virslik két oldalát bevagdossuk és kevés olajon sütjük. A megfőtt babot a megsütött virslikkel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »