Sonkás vagdalt hús recept
 
                            Hozzávalók:
- 50 dkg marha- vagy sovány sertéshús
- 25 dkg főtt füstölt tarja
- 2 zsemle
- tej
- 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál olaj
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A húst a tarjával és a tejben áztatott, kinyomkodott zsemlével együtt megdaráljuk, majd a tojásokkal, sóval meg borssal összedolgozzuk. Kiolajozott őzgerincformába nyomkodjuk, és a sütőben 30-40 percig sütjük. Tálra borítjuk, és a húsból kisült zsiradékkal megöntözzük. (Ha hidegen akarjuk fogyasztani — mert úgy is nagyon finom —, a sütőben a formát vízfürdőbe állítjuk, és a forma tetejét alsó felén megolajozott alufóliával borítjuk le, így nem sül ropogásra a hús, inkább pástétomszerűvé válik.)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

