Sajtos kaliforniai húscipó ‘ recept
Hozzávalók
- 50 dkg darált hús
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 kis fej reszelt vöröshagyma
- 20 dkg puha sajt
- só
- őrölt bors
- olasz paradicsommártás
Elkészítés:
A húst a tojással, a hagymával, sóval és borssal összegyúrjuk. Egy jókora alufólia lapot beolajozunk, ujjnyi vastagon, téglalap alakban ráterítjük a húsvagdalékot, vékonyra szelt puha sajttal befedjük, és összegöngyöljük. A fóliába göngyölt húst keskeny őzgerincformába fektetjük, és a sütőben 30-40 percig sütjük. Közben az olasz paradicsommártást elkészítjük, és külön csészében adjuk a felszeletelt húscipóhoz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

