Sajtos kaliforniai húscipó ‘ recept

Hozzávalók
- 50 dkg darált hús
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis fej reszelt vöröshagyma
- 20 dkg puha sajt
- só
- őrölt bors
- olasz paradicsommártás
Elkészítés:
A húst a tojással, a hagymával, sóval és borssal összegyúrjuk. Egy jókora alufólia lapot beolajozunk, ujjnyi vastagon, téglalap alakban ráterítjük a húsvagdalékot, vékonyra szelt puha sajttal befedjük, és összegöngyöljük. A fóliába göngyölt húst keskeny őzgerincformába fektetjük, és a sütőben 30-40 percig sütjük. Közben az olasz paradicsommártást elkészítjük, és külön csészében adjuk a felszeletelt húscipóhoz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »