Joghurtos finom falatok recept

Hozzávalók:
- 25 dkg. darált hús
- 1 paprika
- 1 paradicsom
- 1 cseresznyepaprika
- 2 ek. morzsa
- fél citrom
- fél szerecsendió
- 1 dl. joghurt
- só, bors
Elkészítése: Keverjük össze a darált húst a morzsával, a vékony csíkokra vágott cseresznye paprikákkal, paradicsommal, reszelt szerecsendióval, a citromlével, sóval, borssal. Formáljunk belőle közepes nagyságú gombócokat, göngyöljük alufóliába. Lábasba fedő alatt a fóliába göngyölt húsokat, kevés vízzel 20 percig pároljuk, majd a fedőt levéve még 10 percig a lábasba állni hagyjuk. A joghurtot ízesítjük, sóval, borssal, fokhagymával, citromlével. A gombócokat kicsomagoljuk, lehűtjük, tálra rakjuk, és a joghurtos mártással kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »