Joghurtos finom falatok recept

Hozzávalók:
- 25 dkg. darált hús
- 1 paprika
- 1 paradicsom
- 1 cseresznyepaprika
- 2 ek. morzsa
- fél citrom
- fél szerecsendió
- 1 dl. joghurt
- só, bors
Elkészítése: Keverjük össze a darált húst a morzsával, a vékony csíkokra vágott cseresznye paprikákkal, paradicsommal, reszelt szerecsendióval, a citromlével, sóval, borssal. Formáljunk belőle közepes nagyságú gombócokat, göngyöljük alufóliába. Lábasba fedő alatt a fóliába göngyölt húsokat, kevés vízzel 20 percig pároljuk, majd a fedőt levéve még 10 percig a lábasba állni hagyjuk. A joghurtot ízesítjük, sóval, borssal, fokhagymával, citromlével. A gombócokat kicsomagoljuk, lehűtjük, tálra rakjuk, és a joghurtos mártással kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »