Cukkinis stefánia vagdalt recept
Elkészítése:
A cukkinit alaposan megmossuk és sajtreszelőn lereszeljük,besózzuk és állni hagyjuk kb 20 percet. A főtt, kemény tojáson kívül minden hozzávalót összedolgozunk (ízlés szerint fűszerezzük)a kinyomkodott reszelt cukkinivel együtt. Egy tepsit kizsírozunk,az aljára a húsból téglalap formára alakítjuk a húst, rátesszük a 4 db tojást és befedjük a maradék masszával a tojások oldalát és tetejét is(én két db téglalapot készítettem,mert szerintem túl nagy lett volna egyben).Tetejére is tettem kevés zsírt és 180 fokos sütőben pirosra sütöttem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »


