Cukkinis stefánia vagdalt recept

Elkészítése:
A cukkinit alaposan megmossuk és sajtreszelőn lereszeljük,besózzuk és állni hagyjuk kb 20 percet. A főtt, kemény tojáson kívül minden hozzávalót összedolgozunk (ízlés szerint fűszerezzük)a kinyomkodott reszelt cukkinivel együtt. Egy tepsit kizsírozunk,az aljára a húsból téglalap formára alakítjuk a húst, rátesszük a 4 db tojást és befedjük a maradék masszával a tojások oldalát és tetejét is(én két db téglalapot készítettem,mert szerintem túl nagy lett volna egyben).Tetejére is tettem kevés zsírt és 180 fokos sütőben pirosra sütöttem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »