Csoda pecsenye recept

Hozzávalók:
- 1 kg csont nélküli szeletelt karaj
- 2 dl olaj
- 2 dl sör
- 2 dl tej
- 2 dl paradicsom lé
- 1 kanál ételízesítő
- só
- reszelt sajt
Elkészítése:
A sózott karajszeleteket a tepsi aljára teszem.
A következő öntetet teszem rá 2 deci olaj, ugyanennyi sör, tej és paradicsomlé, egy kanál ételíztesitő. Fóliával lefedem és készre sütöm.
Amikor megsült reszelt sajtot szórok rá és visszateszem, hogy a sajt ráolvadjon. Burgonyával és rizzsel tálalom. Nagyon finom omlós.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »