Csőben sült rizses hús zöldbabbal recept
Hozzávalók:
- 50 dkg zöldbab (konzerv)
- 50 dkg darált hús
- 1 fej vöröshagyma
- 40 dkg rizs
- 15 dkg trappista sajt
- 1 nagy tejföl
- só, bors, pirospaprika
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a darált húst, a fűszereket, majd 2 dl vizet engedünk hozzá és megfőzzük. Egy tűzálló tál aljára hintjük a félig megfőzött rizst, majd rárétegezzük a darált húst a szaftjával együtt. A húson eloszlatjuk a zöldbabot, majd rá a tejföl és a sajt kerül. Sütőben közepes hőmérsékleten addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

