Csőben sült rakott káposzta recept
Ők is elkészítették
                            Hozzávalók:
- 30 dkg savanyú káposzta
 - 3-4 db burgonya
 - 4 szelet karaj
 - 1 kis fej vöröshagyma
 - 2 dl tejföl
 - kevés liszt
 - őrölt paprika
 - só
 - bors
 - olaj vagy zsír
 
Elkészítése:
A burgonyát meghámozom, felkarikázom. A lisztet összekeverem egy kevés paprikával,hogy szint adjon neki és beleforgatom a burgonyát karikánként és kiolajozott hőálló tálba fektetem.

A karajt hirtelen megsütöm, majd a krumplira teszem. Sózom, borsozom. Erre ráteszem a felkarikázott vöröshagymát, majd az egészet befedem a savanyú káposztával. (Akinek túl savanyú az kimoshatja. Én nem szoktam.)
Végül a tetejére öntöm a tejfölt és előmelegített sütőben, közepes lángon megsütöm.

Akkor kész, amikor kicsit megpirul a teteje.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
											
											
											
											
