Csőben sült rakott káposzta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg savanyú káposzta
- 3-4 db burgonya
- 4 szelet karaj
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- kevés liszt
- őrölt paprika
- só
- bors
- olaj vagy zsír
Elkészítése:
A burgonyát meghámozom, felkarikázom. A lisztet összekeverem egy kevés paprikával,hogy szint adjon neki és beleforgatom a burgonyát karikánként és kiolajozott hőálló tálba fektetem.
A karajt hirtelen megsütöm, majd a krumplira teszem. Sózom, borsozom. Erre ráteszem a felkarikázott vöröshagymát, majd az egészet befedem a savanyú káposztával. (Akinek túl savanyú az kimoshatja. Én nem szoktam.)
Végül a tetejére öntöm a tejfölt és előmelegített sütőben, közepes lángon megsütöm.
Akkor kész, amikor kicsit megpirul a teteje.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »