Csőben sült rakott káposzta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg savanyú káposzta
- 3-4 db burgonya
- 4 szelet karaj
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- kevés liszt
- őrölt paprika
- só
- bors
- olaj vagy zsír
Elkészítése:
A burgonyát meghámozom, felkarikázom. A lisztet összekeverem egy kevés paprikával,hogy szint adjon neki és beleforgatom a burgonyát karikánként és kiolajozott hőálló tálba fektetem.
A karajt hirtelen megsütöm, majd a krumplira teszem. Sózom, borsozom. Erre ráteszem a felkarikázott vöröshagymát, majd az egészet befedem a savanyú káposztával. (Akinek túl savanyú az kimoshatja. Én nem szoktam.)
Végül a tetejére öntöm a tejfölt és előmelegített sütőben, közepes lángon megsütöm.
Akkor kész, amikor kicsit megpirul a teteje.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »