Csirkés padlizsánragu recept
Hozzávalók:
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 közepes vöröshagyma
- fél kg csirkemell
- só
- bors
- oreganó
- bazsalikom
- 3 gerezd fokhagyma
- padlizsán
- cukkini
- 2 paprika (piros, sárga)
- 2 paradicsom
Elkészítése:
A raguhoz a húst felkockázom. A hagymát, fokhagymát, papriká is felvágom. A cukkinit, padlizsánt, paradicsomot kockára vágjuk. A petrezselymet apróra vágom.
Olajon megdinsztelem a vöröshagymát és a fokhagymát, majd a húst is fehéredésig, ekkor szórom rá a fűszereket. Ezután a paprikával dinsztelem tovább, majd hozzáadom a paradicsomot, padlizsánt, cukkinit és a petrezselyemzöldet, majd készre párolom. Kölessel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

