Csirkemájas-gombás krumplitorta recept

Hozzávalók:
- 1 kg körüli főtt, reszelt burgonya
- ételízesítő
- őrölt szerecsendió
- petrezselyemzöld
- 1/2 kg csirkemáj
- gomba
- hagyma
- fokhagyma reszelve
- olaj
- őrölt bors
- piros arany
- sárga paprika
- paradicsom
- 1 nagy tejföl
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- reszelt sajt
Elkészítése:
A krumplit megfőzzük, héját lehúzzuk, kihűtjük, majd lereszeljük, szerecsendióval, ételízesítővel, vágott petrezselyemzölddel ízesítjük, jól kipürésítjük egy kis tejjel. A csirkemájakat feldaraboljuk, úgy 4 darabkára egyenként, a gombát is felszeleteljük(vargánya gombából készítettem,de másfajtából is finom). A vöröshagymát apróra vágjuk, olajon megdinszteljük, rádobjuk a gombát, a májat, paradicsomot, sárga paprikát, őrölt borsot, fokhagymát, kevergetve, pár perc alatt átsütjük, ételízesítővel megszórjuk. Egy kapcsos tortaformát sütőpapírral kibélelünk és rétegezzük addig míg el nem fogy. Minden sorra, elszórtan piros aranyat nyomunk. Krumpli-májas gomba stb..
Két tojást felverünk, a tejföllel összekeverjük, ételízesítőt keverünk hozzá és a torta tetejére öntjük. Reszelt sajttal megszórjuk és sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »