Csípős, gombás, zöldséges csirkecomb csíkok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db csirke felső comb filé
- 1 pohár száraz fehérbor
- 1 csokor újhagyma
- 1 szál sárgarépa
- 15 dkg gomba
- 20 dkg paradicsom
- 1 db zöldpaprika
- só, frissen őrölt bors
- 1 közepes csilipaprika
- 1 kanál olíva olaj
Elkészítése:
A csirkecombokat felcsíkozzuk, 1 kanál olíva olajon alaposan megpirítjuk, és hozzáadunk 1 csilit apróra vágva. (ha nem szeretjük a nagyon csípőset, magozzuk ki előbb a csilit)
A felcsíkozott sárgarépa következik, majd a félbe, vagy negyedbe vágott paradicsomot is a serpenyőbe tesszük, és felöntjük a borral.
Hozzátesszük a gombát, az újhagymát durvára vágva, és a zöldpaprikát, amit előtte feldaraboltunk.
Megborsozzuk, és készre főzzük. Csípős vacsora, 3 – 4 fő részére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »