Csípős, gombás, zöldséges csirkecomb csíkok recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 db csirke felső comb filé
- 1 pohár száraz fehérbor
- 1 csokor újhagyma
- 1 szál sárgarépa
- 15 dkg gomba
- 20 dkg paradicsom
- 1 db zöldpaprika
- só, frissen őrölt bors
- 1 közepes csilipaprika
- 1 kanál olíva olaj
Elkészítése:
A csirkecombokat felcsíkozzuk, 1 kanál olíva olajon alaposan megpirítjuk, és hozzáadunk 1 csilit apróra vágva. (ha nem szeretjük a nagyon csípőset, magozzuk ki előbb a csilit)
A felcsíkozott sárgarépa következik, majd a félbe, vagy negyedbe vágott paradicsomot is a serpenyőbe tesszük, és felöntjük a borral.
Hozzátesszük a gombát, az újhagymát durvára vágva, és a zöldpaprikát, amit előtte feldaraboltunk.
Megborsozzuk, és készre főzzük. Csípős vacsora, 3 – 4 fő részére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

