Csípős, gombás, zöldséges csirkecomb csíkok

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó

Hozzávalók:

  • 2 db csirke felső comb filé
  • 1 pohár száraz fehérbor
  • 1 csokor újhagyma
  • 1 szál sárgarépa
  • 15 dkg gomba
  • 20 dkg paradicsom
  • 1 db zöldpaprika
  • só, frissen őrölt bors
  • 1 közepes csilipaprika
  • 1 kanál olíva olaj

Elkészítése:

A csirkecombokat felcsíkozzuk, 1 kanál olíva olajon alaposan megpirítjuk, és hozzáadunk 1 csilit apróra vágva. (ha nem szeretjük a nagyon csípőset, magozzuk ki előbb a csilit)

A felcsíkozott sárgarépa következik, majd a félbe, vagy negyedbe vágott paradicsomot is a serpenyőbe tesszük, és felöntjük a borral.

Hozzátesszük a gombát, az újhagymát durvára vágva, és a zöldpaprikát, amit előtte feldaraboltunk.

Megborsozzuk, és készre főzzük. Csípős vacsora, 3 – 4 fő részére.