Burgonyás omlett recept

Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- 2 közepes vöröshagyma
- 30 dkg virsli
- 3 közepes paradicsom
- 4 közepes újhagyma
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg tömlős krémsajt
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
A burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. Felforrósított olajon megdinszteljük, fedő alatt tovább sütjük, míg pici színt kap. Közben többször kevergetjük.
Közben megpucoljuk a hagymát és felszeleteljük a virslivel együtt. Megmosott paradicsomot cikkekre vágjuk, újhagymát zöldjével együtt felkarikázzuk.
Mindezt a burgonyához adjuk, és hagyjuk pirulni.
Közben a tojásokat összekeverjük a krémsajttal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és a burgonyára öntjük, és készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »