Burgonyás omlett recept
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- 2 közepes vöröshagyma
- 30 dkg virsli
- 3 közepes paradicsom
- 4 közepes újhagyma
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg tömlős krémsajt
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
A burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. Felforrósított olajon megdinszteljük, fedő alatt tovább sütjük, míg pici színt kap. Közben többször kevergetjük.
Közben megpucoljuk a hagymát és felszeleteljük a virslivel együtt. Megmosott paradicsomot cikkekre vágjuk, újhagymát zöldjével együtt felkarikázzuk.
Mindezt a burgonyához adjuk, és hagyjuk pirulni.
Közben a tojásokat összekeverjük a krémsajttal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és a burgonyára öntjük, és készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »



