Brokkolival töltött fasírt recept

Hozzávalók:
- 1 fej brokkoli
- 1 kg darált hús
- só, bors
- fokhagyma
- tojás
- zsemle vagy kenyér
Elkészítése:
Egy kisebb fej brokkolit egészben,sós vízben megfőzünk, majd lecsepegtetjük. A darált húsból a szokásos módon fasírtmasszát készítünk. Egy jénait kizsírozunk a fasírt masszából teszünk az aljára, rátesszük a megfőtt brokkolit és a többi fasírttal bevonjuk. A tetejét kicsit megzsírozzuk, alufóliával letakarjuk és forró sütőbe tesszük. Kb. fél óra múlva levesszük a fóliát és pirosra sütjük. Krumpli pürével tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »