Brokkolival töltött fasírt recept
Hozzávalók:
- 1 fej brokkoli
- 1 kg darált hús
- só, bors
- fokhagyma
- tojás
- zsemle vagy kenyér
Elkészítése:
Egy kisebb fej brokkolit egészben,sós vízben megfőzünk, majd lecsepegtetjük. A darált húsból a szokásos módon fasírtmasszát készítünk. Egy jénait kizsírozunk a fasírt masszából teszünk az aljára, rátesszük a megfőtt brokkolit és a többi fasírttal bevonjuk. A tetejét kicsit megzsírozzuk, alufóliával letakarjuk és forró sütőbe tesszük. Kb. fél óra múlva levesszük a fóliát és pirosra sütjük. Krumpli pürével tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »


