Brokkolival töltött fasírt recept

Hozzávalók:
- 1 fej brokkoli
- 1 kg darált hús
- só, bors
- fokhagyma
- tojás
- zsemle vagy kenyér
Elkészítése:
Egy kisebb fej brokkolit egészben,sós vízben megfőzünk, majd lecsepegtetjük. A darált húsból a szokásos módon fasírtmasszát készítünk. Egy jénait kizsírozunk a fasírt masszából teszünk az aljára, rátesszük a megfőtt brokkolit és a többi fasírttal bevonjuk. A tetejét kicsit megzsírozzuk, alufóliával letakarjuk és forró sütőbe tesszük. Kb. fél óra múlva levesszük a fóliát és pirosra sütjük. Krumpli pürével tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »