Borsós paprikás recept

Hozzávalók:
- 1 csirke
- 4 db vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 20 dkg borsó
- só
- bors
- petrzselyem
- majoránna
- pirospaprika
- babérlevél
- olaj
- tv paprika
Elkészítése:
A csirkét megmosom , majd feldarabolom. Megpucolom a hagymát, kockára vágom és olajon megdinsztelem. Amikor üveges a hagyma hozzáadom a feldarabolt csirkét. Megsózom, megborsozom, hozzáadom a megmosott petrezselymet és a megpucolt, apróra vágott fokhagymát és majorannát valamint a babérleveleket, vágok bele pár karika tv paprikát. Amikor már a csirke megfőtt hozzáadom a borsót és a pirospaprikát. Szoktam hozzáadni egy kis paradicsomsűrítményt is.
Nagymamám mindig nokedlit csinált a paprikáshoz, úgyhogy ez már hagyomány… és főtt krumplit készítek mellé.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »