Borsós paprikás recept

Hozzávalók:
- 1 csirke
- 4 db vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 20 dkg borsó
- só
- bors
- petrzselyem
- majoránna
- pirospaprika
- babérlevél
- olaj
- tv paprika
Elkészítése:
A csirkét megmosom , majd feldarabolom. Megpucolom a hagymát, kockára vágom és olajon megdinsztelem. Amikor üveges a hagyma hozzáadom a feldarabolt csirkét. Megsózom, megborsozom, hozzáadom a megmosott petrezselymet és a megpucolt, apróra vágott fokhagymát és majorannát valamint a babérleveleket, vágok bele pár karika tv paprikát. Amikor már a csirke megfőtt hozzáadom a borsót és a pirospaprikát. Szoktam hozzáadni egy kis paradicsomsűrítményt is.
Nagymamám mindig nokedlit csinált a paprikáshoz, úgyhogy ez már hagyomány… és főtt krumplit készítek mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »