Babos-tejszínes csirkemáj recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 10 dkg szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- 15 dkg konzerv bab
- 2 dl főzőtejszín
- só,bors
- 1 tk szárított tárkony
Elkészítése: A csirkemájat megmossuk és felaprítjuk.A szalonnát kockára vágjuk, zsírjára pirítjuk és rátesszük a csirkemájat. Amikor megpuhult hozzáadjuk a felkockázott hagymát,sózzuk,borsozzuk és meghintjük tárkonnyal.
A babot leöblítjük és a májhoz adjuk. Összefőzzük, ráöntjük a főzőtejszínt és még 4-5 percig együtt főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

