Babos-tejszínes csirkemáj recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 10 dkg szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- 15 dkg konzerv bab
- 2 dl főzőtejszín
- só,bors
- 1 tk szárított tárkony
Elkészítése: A csirkemájat megmossuk és felaprítjuk.A szalonnát kockára vágjuk, zsírjára pirítjuk és rátesszük a csirkemájat. Amikor megpuhult hozzáadjuk a felkockázott hagymát,sózzuk,borsozzuk és meghintjük tárkonnyal.
A babot leöblítjük és a májhoz adjuk. Összefőzzük, ráöntjük a főzőtejszínt és még 4-5 percig együtt főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »