Babos-rizses lecsó recept

Hozzávalók:
- 3 fej vöröshagyma
- 6 db paprika,3 db paradicsom
- 2 zacskó gyors rizs
- só,bors,őrölt fűszerpaprika
- 1 babkonzerv
Elkészítése:
Hagymát felkarikázzuk,paprikát,paradicsomot felcsíkozzuk. Olajon a hagymát megpároljuk hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot és az őrölt fűszerpaprikát. Sózzuk-borsozzuk és felöntjük 2 dl vízzel. 20 perc múlva hozzáadjuk a lecsepegtetett babot. Gyors rizst sós vízbe megfőzzük majd lecsepegtetjük és a babos lecsóhoz adjuk és jól átkeverjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »