Babos-rizses lecsó recept
Hozzávalók:
- 3 fej vöröshagyma
- 6 db paprika,3 db paradicsom
- 2 zacskó gyors rizs
- só,bors,őrölt fűszerpaprika
- 1 babkonzerv
Elkészítése:
Hagymát felkarikázzuk,paprikát,paradicsomot felcsíkozzuk. Olajon a hagymát megpároljuk hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot és az őrölt fűszerpaprikát. Sózzuk-borsozzuk és felöntjük 2 dl vízzel. 20 perc múlva hozzáadjuk a lecsepegtetett babot. Gyors rizst sós vízbe megfőzzük majd lecsepegtetjük és a babos lecsóhoz adjuk és jól átkeverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

