Babos-lecsós rizs recept

Hozzávalók:
- 20 dkg gomba
- 2 közepes vöröshagyma
- 30 dkg lecsó
- 30 dkg fejtett bab
- só ízlés szerint
- 25 dkg rizs
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 teáskanál fűszerpaprika
Elkészítése:
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és olajon megdinszteljük. Meghintjük fűszerpaprikával és rátesszük a gombaszeleteket. Mikor félig megfőtt, rátesszük a lecsót és az előzőleg sós vízben megfőtt és leszűrt babot.
A rizst sós vízben megfőzzük, hozzáadjuk a gombás-lecsós raguhoz és összekeverjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »