Babos hús recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- 40 dkg sertés comb
- 1 szál füstölt kolbász
- 25 dkg bab
- víz
- olaj
- só
- bors
Elkészítése:
A hagymát olajon megpirítjuk, majd rátesszük a kockára vágott húst és az előre beáztatott babot.
Felöntjük vízzel, és sóval, borssal ízesítjük. Mikor majdnem megfőtt az étel, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és készre főzzük.
A babos hús kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 118 kcal
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 7 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 7 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.