Babos hús recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- 40 dkg sertés comb
- 1 szál füstölt kolbász
- 25 dkg bab
- víz
- olaj
- só
- bors
Elkészítése:
A hagymát olajon megpirítjuk, majd rátesszük a kockára vágott húst és az előre beáztatott babot.
Felöntjük vízzel, és sóval, borssal ízesítjük. Mikor majdnem megfőtt az étel, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és készre főzzük.
A babos hús kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 118 kcal
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 7 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 7 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »