Sólet recept

Hozzávalók:
- 40dkg. fehér száraz bab
- 10dkg. hántolt árpa (gersli)
- 50dkg. sertés hús
- 8dkg. zsír
- 1fej vöröshagyma
- 1ek. liszt
Elkészítése: A babot előző nap beáztatjuk, összekeverjük a hántolt árpával. Az apróra vágott hagymát, zsírba megpirítjuk, piros paprikával meghintjük. Hozzáadjuk a babot és a hántolt árpát. A fel darabolt húsokat összekeverjük a hagymás-babos masszával, felöntjük bő vízzel, és feltesszük főni. Ha fél fövésbe van forró sütőbe tesszük, ha még szükséges a vizet pótoljuk, és kb. 1órát sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »