Aratók pecsenyéje recept

Hozzávalók:
- 60 dkg sertéshús
- 80 dkg burgonya
- 20 dkg lecsó
- 2 közepes db vöröshagyma
- 20 dkg kolbász
- 4 kávéskanál só
- bors ízlés szerint
- 6 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük.
A vöröshagymát megpucoljuk felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott húst. Ízlés szerint fűszerezzük és felöntjük kevés vízzel.
Amikor a hús félig megfőtt akkor hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt és a lecsót, majd puhára pároljuk.
Burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »