Aratók pecsenyéje recept
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéshús
- 80 dkg burgonya
- 20 dkg lecsó
- 2 közepes db vöröshagyma
- 20 dkg kolbász
- 4 kávéskanál só
- bors ízlés szerint
- 6 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük.
A vöröshagymát megpucoljuk felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott húst. Ízlés szerint fűszerezzük és felöntjük kevés vízzel.
Amikor a hús félig megfőtt akkor hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt és a lecsót, majd puhára pároljuk.
Burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

