Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Aratók pecsenyéje recept

Aratók pecsenyéje
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg sertéshús
    • 80 dkg burgonya
    • 20 dkg lecsó
    • 2 közepes db vöröshagyma
    • 20 dkg kolbász
    • 4 kávéskanál só
    • bors ízlés szerint
    • 6 ek napraforgó olaj

    Elkészítése:

    A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük.

    A vöröshagymát megpucoljuk felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott húst. Ízlés szerint fűszerezzük és felöntjük kevés vízzel.

    Amikor a hús félig megfőtt akkor hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt és a lecsót, majd puhára pároljuk.

    Burgonyával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá