Aratók pecsenyéje

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéshús
  • 80 dkg burgonya
  • 20 dkg lecsó
  • 2 közepes db vöröshagyma
  • 20 dkg kolbász
  • 4 kávéskanál só
  • bors ízlés szerint
  • 6 ek napraforgó olaj

Elkészítése:

A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük.

A vöröshagymát megpucoljuk felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott húst. Ízlés szerint fűszerezzük és felöntjük kevés vízzel.

Amikor a hús félig megfőtt akkor hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt és a lecsót, majd puhára pároljuk.

Burgonyával tálaljuk.