Arató gulyás recept
Hozzávalók:
- 20 dkg füstölt-főtt tarja
- 20 dkg fejtett bab
- 40 dkg burgonya
- 20 dkg paprika
- 3 db paradicsom
- 2 közepes db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 teáskanál só
- bors ízlés szerint
- 1 tk fűszerpaprika
- 5 ek napraforgó olaj
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg liszt
Elkészítése:
A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük. Meghintjük piros paprikával. Rátesszük a kockára vágott húst és az előző este beáztatott babot, felöntjük vízzel, sózzuk és ízlés szerint fűszerezzük.
Amikor félig megfőttek, beletesszük a felszeletelt paprikát és a paradicsomot, zúzott fokhagymát és a megpucolt és felkockázott burgonyát.
Csipetkét készítünk a tojással és a liszttel és amikor minden megpuhult bele csipkedjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

