Arató gulyás recept
Hozzávalók:
- 20 dkg füstölt-főtt tarja
- 20 dkg fejtett bab
- 40 dkg burgonya
- 20 dkg paprika
- 3 db paradicsom
- 2 közepes db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 teáskanál só
- bors ízlés szerint
- 1 tk fűszerpaprika
- 5 ek napraforgó olaj
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg liszt
Elkészítése:
A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük. Meghintjük piros paprikával. Rátesszük a kockára vágott húst és az előző este beáztatott babot, felöntjük vízzel, sózzuk és ízlés szerint fűszerezzük.
Amikor félig megfőttek, beletesszük a felszeletelt paprikát és a paradicsomot, zúzott fokhagymát és a megpucolt és felkockázott burgonyát.
Csipetkét készítünk a tojással és a liszttel és amikor minden megpuhult bele csipkedjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

