Agglegénytál recept

Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- 3 közepes fej vöröshagyma
- 6 db paprika
- 4 közepes paradicsom
- 20 dkg lángolt kolbász
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 teáskanál só
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
A burgonyát megpucoljuk, felkarikázzuk és kevés olajon megsütjük.
Külön edényben megsütjük a felkarikázott hagymát, hozzáadjuk a cikkekre szeletelt paradicsomot és a paprikát, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Amikor megsült hozzáadjuk a sült krumplihoz a felkarikázott kolbásszal együtt.
A tojásokat felverjük, sózzuk és a a krumplira öntjük, majd jól összesütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »