Gombával töltött rántott palacsinta recept

Hozzávalók:
- 12 db kisütött, sós palacsinta
- 50 dkg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 2 ek. finomliszt
- kevés tej
- só
- őrölt fekete bors
- petrezselyemzöld + finomliszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
A vöröshagymát felkockázzuk és pici olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felaprított gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, majd addig pároljuk, míg a levét elfövi. Meghintjük liszttel és annyi tejjel öntjük fel, hogy sűrű legyen. Hagyjuk kihűlni. A palacsinták közepére teszünk a töltelékből, összehajtjuk, majd megforgatjuk lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába és olajba kisütjük.
Tartármártással kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Milyen robotgépet válasszon az, aki sokat süt? (x)
A házi sütés öröme sokak számára nem csupán hobbi, hanem mindennapi rutin.
Tovább olvasom »
Fontos változás jön a drogériákban – ezt minden háziasszonynak tudnia kell
Májustól újabb hatósági szabályozás lép életbe, amely ezúttal nem az élelmi
Tovább olvasom »
8 isteni túrós sütemény recept, amit ki kell próbálnod
A túrós sütemények a magyar konyha igazi alapdarabjai – egyszerre háziasak,
Tovább olvasom »
Szabad-e mikrózni az ételt? Mi az igazság a mikrohullámú sütő körül?
Sugároz, roncsol, „megöli” a vitaminokat – rengeteg rémhír kering a mikrohu
Tovább olvasom »
5 élelmiszer, ami a klímaváltozás miatt eltűnhet az életünkből
Vajon mi kerül a tányérunkra 20 év múlva? A klímaváltozás nem csak olvadó j
Tovább olvasom »
5 sós-édes kombináció, amit feltétlen ki kell próbálnod!
Van, aki imádja, van, aki először csak pislog – de a sós-édes párosítások t
Tovább olvasom »