Zsuzsa szelet recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 5 dkg margarin
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg porcukor
- 1 cs sütőpor
- annyi tej, hogy a tészta nyújtható legyen, de ne ragacsos
Krém:
- 7,5 dl tej
- 20 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 30 dkg porcukor
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit annyi tejjel összegyúrjuk, hogy nyújtható legyen. 4 egyenlő részre osztjuk, egy 22*33 cm-es téglalapot nyújtunk belőle és tepsi hátán, 180 fokon világosra sütjük.
A krémhez a tejben elkeverjük a lisztet, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük. Ha kihűlt alaposan beledolgozzuk a cukrot, margarint, kakaóport és a vaníliás cukrot. A lapokat megtöltjük a krémmel úgy, hogy a tetejére is maradjon. Tortadarával megszórjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.