Japán szelet recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 15 dkg margarin
- 15 dkg porcukor + 4 kanál a mázhoz
- 15 dkg darált dió
- 8 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- csipet fahéj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A margarint és a porcukrot habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a darált diót, a fahéjat és a 4 tojás keményre vert habját.
Kikent tepsiben megsütjük.
4 tojás sárgáját, 4 kanál cukorral kikeverjük.
Ezt a megsült, forró tésztára kenjük és hagyjuk száradni.
Ha kihűlt csokival meglocsoljuk.
Tipp:
Én dupla adagot szoktam sütni, mert hamar eltűnik a tálcáról. :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

