Japán szelet recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 15 dkg margarin
- 15 dkg porcukor + 4 kanál a mázhoz
- 15 dkg darált dió
- 8 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- csipet fahéj
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A margarint és a porcukrot habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a darált diót, a fahéjat és a 4 tojás keményre vert habját.
Kikent tepsiben megsütjük.
4 tojás sárgáját, 4 kanál cukorral kikeverjük.
Ezt a megsült, forró tésztára kenjük és hagyjuk száradni.
Ha kihűlt csokival meglocsoljuk.
Tipp:
Én dupla adagot szoktam sütni, mert hamar eltűnik a tálcáról. :)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.