Japán szelet

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 15 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor + 4 kanál a mázhoz
  • 15 dkg darált dió
  • 8 dkg liszt
  • fél csomag sütőpor
  • csipet fahéj
  • 4 tojás

Elkészítése:

A margarint és a porcukrot habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a darált diót, a fahéjat és a 4 tojás keményre vert habját.

Kikent tepsiben megsütjük.

4 tojás sárgáját, 4 kanál cukorral kikeverjük.

Ezt a megsült, forró tésztára kenjük és hagyjuk száradni.

Ha kihűlt csokival meglocsoljuk.

Tipp:

Én dupla adagot szoktam sütni, mert hamar eltűnik a tálcáról. :)