Habroló recept

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- 20 dkg porcukor
- 1 vaníliás cukor
- citrom ,vagy citromlé
Elkészítése:
Kiolvasztom a leveles tésztát. Ha már nyújtható akkor szép vékonyra kinyújtom. 2 cm-es csíkokra felvágom.
Habrolóformára vagy olcsóbban is megoldható egy boltban vásárolt “seprűnyelet”10cm -es darabokra felvágjuk és jól kifertőtlenítem és ha kiszáradt akkor már használható.
Bevonom alufóliával. Szépen feltekergetem rá a feldarabolt tésztát és mehet a sütőbe. Ha kisült akkor készítem el a habot.
Gőz felett a porcukrot a vaníliát a tojást fehérjét a citromlevét jól felverem, míg krémállaga nem lesz.
Mikor már jó akkor szépen bekanalazom a tortadíszítőmbe és megtöltögetem a tésztát és utána megforgatom porcukorba és lehet tálalni.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »