Habroló recept

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- 20 dkg porcukor
- 1 vaníliás cukor
- citrom ,vagy citromlé
Elkészítése:
Kiolvasztom a leveles tésztát. Ha már nyújtható akkor szép vékonyra kinyújtom. 2 cm-es csíkokra felvágom.
Habrolóformára vagy olcsóbban is megoldható egy boltban vásárolt “seprűnyelet”10cm -es darabokra felvágjuk és jól kifertőtlenítem és ha kiszáradt akkor már használható.
Bevonom alufóliával. Szépen feltekergetem rá a feldarabolt tésztát és mehet a sütőbe. Ha kisült akkor készítem el a habot.
Gőz felett a porcukrot a vaníliát a tojást fehérjét a citromlevét jól felverem, míg krémállaga nem lesz.
Mikor már jó akkor szépen bekanalazom a tortadíszítőmbe és megtöltögetem a tésztát és utána megforgatom porcukorba és lehet tálalni.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »