Vienetta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek porcukor
- 6 ek liszt
- 1 cs sütőpor
Krémhez:
- 6 dl tej
- 2 cs tejszínízű pudingpor
- 15 dkg porcukor
- 25 dkg vaj
- 15 dkg étcsoki
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzá adjuk a sütőporral elkevert lisztet. 22×30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, a piskóta masszát 3 részre osztjuk és kisütjük.
A kihűlt piskótát hosszában elvágjuk, így 6 lapunk lesz.
A krém elkészítése:
A puding port a cukorral, tejjel simára keverjük és sűrűre főzzük, hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, hozzákeverjük a vajat.
A piskóta csíkokat egymás után megtöltjük a krémmel. Minden lapot olvasztott csokival meglocsolunk.
A süti oldalát és tetejét is megkenjük a krémmel, olvasztott csokival csurgatjuk le.
Pár órára hűtőbe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »