Vienetta recept

Hozzávalók:
- 3 x3 kanál cukor
- 3 x3 kanál liszt
- 25 dkg margarin
- 6 dl tej
- 3 x3 kanál
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg ét tortabevonó csoki
- 20 dkg porcukor
- 2 csomag tejszín ízű pudingpor
- 2-3 evőkanál olaj
Elkészítése:
Három piskótát sütünk a megszokott módon, majd mindegyiket félbevágjuk. A pudingot megfőzzük 6 dl tejjel és ízlés szerinti mennyiségű cukorral. A margarint kikeverjük a porcukorral és a kihűlt pudinghoz keverjük. Felolvasztjuk a tortabevonót 2-3 evőkanál olajjal, majd összeállítjuk a sütit. Az első lapot megkenjük krémmel, majd csokit csorgatunk rá és rátesszük a második lapot. Ezt ismételjük addig, amíg el nem fogy a piskóta. A végén az egészet befedjük krémmel és csokit csorgatunk a tetejére.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »