Vaníliás-ricottakrém gránátalmával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg ricotta
- 2 cs vaníliás cukor
- porcukor (ízlés szerint)
- reszelt citromhéj (ízlés szerint)
- citromlé (ízlés szerint)
- 1 db gránátalma
Elkészítése:
A ricottát keverjük simára a vaníliás cukorral, ízlés szerint porcukorral, reszelt citromhéjjal, és citromlével. Ezután kanalazzuk bele a poharakba, majd tegyük be a hűtőbe tálalásig, hogy az ízek összeérjenek.
A gránátalmának vágjuk le a végeit, majd késsel vágjuk a héját cikkekre. Ezután kézzel bontsuk szép, majd szedjük ki a magokat úgy, hogy a fehér, hártyás rész ne kerüljön a magok közé. (vízzel öblítsük le, ha maradna közte a fehér hártyából)
Tálalás előtt vegyük ki a pohárkrémet a hűtőből, majd szórjuk a tetejére a gránátalma magokat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 gyümölcsleves, amit egész nyáron kanalaznál
Amikor odakint forr a levegő, egy hideg gyümölcsleves aranyat ér. Krémes, h
Tovább olvasom »
Tiramisu újratöltve: 10 változat, amit ki kell próbálnod legalább egyszer
A tiramisu az egyik legkedveltebb desszert világszerte – krémes, kávés, lág
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös finomság, amit 30 perc alatt elkészíthetsz
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
Tészta, csirke, tejszín – 12 villámgyors vacsi ötlet amit imádni fogsz
Ha szereted a paradicsomos, bazsalikomos, tejszínes vagy sajtos ételeket, a
Tovább olvasom »
Könnyű, krémes, gyümölcsös: 10 pohárdesszert hőség idejére
Amikor tombol a hőség, a nehéz, forró sütemények helyett inkább valami hűsí
Tovább olvasom »
Meggy, cseresznye, ribizli – 14 nyári süti, amiért sorban állnak
Ha nyár, akkor meggy, cseresznye és ribizli – ezek a gyümölcsök igazi sztár
Tovább olvasom »