Vajbabsaláta sonkás mozzarellával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- kb fél kg vajbab
- 1 fej hagyma
- 2-3 kanál szójaszósz
- csipet frissen római kömény
- só
- 1 kanál olaj
- pici csilipor
- mozzarella sajt
- szeletelt parasztsonka
- kakukkfű
- 1-2 kanál joghurt
Elkészítése:
A babot megmostam, daraboltam, majd az olajon megdinsztelt hagymára tettem, és annyi vízzel főztem puhára, amennyi ellepte.
Közben sót, szójaszószt, köményt adtam hozzá, majd elforraltam a levet róla.
A sonkákat egy szál kakukkfűvel megpirítottam, majd beburkoltam egy-egy szelet mozzarellát vele.
Végül tálaláskor még egy kis joghurttal öntöztem meg a babot, és megszórtam egy pici csiliporral.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »