Boci szelet recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzá adjuk tejet, az olajat, a kakaóport majd a sütőporral összekevert lisztet is. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük és óvatosan keverjük bele a kakaós masszába.
A túrót keverjük össze a tojással, a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal valamint a búzadarával.
Egy közepes méretű tepsibe ( tegyünk sütőpapírt) öntsük bele a masszát. Egy kávéskanál segítségével szórjuk rá „foltokban” a túrós masszát.
Előmelegített sütőben, lassú tűzön, 170 fokon, kb 30 perc alatt megsül. Tűpróbával ellenőrizzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »