Túrós habos recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta összeállítása előtt legalább fél órával beáztatom a mazsolát langyos vízbe.
A kukoricalisztet összekeverem az 1 dl meleg tejjel, majd hozzáadom a tejfölt, olajat, citromlét, a 6 tojás sárgáját.
Ha jól összekevertük, akkor hozzáöntjük a cukrokat, a sütőport, a mazsolát és a túrót.
Ezeket alaposan elkeverjük és beleöntjük a olajjal kikent és kukoricaliszttel megszórt tepsibe.
Előmelegített sütőben világos barna tetejűre sütjük.
Gőz fölött keményre verjük a tojásfehérjéket a cukorral, és a megsült tésztára tesszük. Utána igény szerint csokit reszelünk a tetejére.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »