Túrógombóc recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl búzadara
- csipet só
- tejföl
- cukor
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A túrót összetörjük majd hozzáadjuk a búzadarát és a 4 tojást. Legalább 3-4 órát állni hagyjuk. Lepirítjuk a zsemlemorzsát kevés olajon. A tejfölt ízesítjük cukorral. Forrásban lévő vízben a gombócokat kifőzzük, majd a pirított zsemlemorzsában megforgatjuk. Édes tejföllel kínáljuk.
Tipp:
Én a tejfölbe szoktam tenni 1 vaníliás cukrot,mert így finomabb.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »