Túrógombóc recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl búzadara
- csipet só
- tejföl
- cukor
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A túrót összetörjük majd hozzáadjuk a búzadarát és a 4 tojást. Legalább 3-4 órát állni hagyjuk. Lepirítjuk a zsemlemorzsát kevés olajon. A tejfölt ízesítjük cukorral. Forrásban lévő vízben a gombócokat kifőzzük, majd a pirított zsemlemorzsában megforgatjuk. Édes tejföllel kínáljuk.
Tipp:
Én a tejfölbe szoktam tenni 1 vaníliás cukrot,mert így finomabb.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »