Tepsis raffaello recept
Elkészítése:
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, a vége felé apránként a cukrot is hozzáadjuk. A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük, óvatos mozdulatokkal a habba forgatjuk. Megvizezett habkártyával vagy késsel a kivajazott, belisztezett tepsibe helyezzük
Előmelegített sütőben, a közepesnél kicsit kisebb lánggal (170 fok, légkeverésesben 160 fok) kb 20 percig sütjük. A tojássárgákat a pudingporral, 1 dl tejjel és a fele cukorral simára verjük.
A többi, forrásban lévő tejhez öntjük, kevergetve pár perc alatt sűrűre főzzük. A margarint a keverővel először magában, majd a többi cukorral elkeverjük.
A kihűlt pudingot kanalanként beledolgozzuk, majd a már ugyancsak kihűlt tésztára tesszük. A tetejét meghintjük kókuszreszelékkel, mogyorót szórunk rá, majd hűtőben állni hagyjuk. Egyszerű, és remek sütemény! Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

