Tejszínes málnarolád recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Piskótához:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek cukor
- 4 ek liszt
Krém:
- kis üveg málna jam (kb 20 dkg)
- 2 dl habtejszín
- 5 dkg porcukor
- málna szemek
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból a szokott módon tésztát készítünk. Egy 20*35 cm-es tepsit kivajazunk és lisztezünk, majd a masszát belesimítjuk és 170 fokon tűpróbáig sütjük.
Ha megsült még melegen egy vizezett konyharuhára borítjuk és a ruha segítségével feltekerjük, majd hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt kitekerjük, megkenjük a jammal és feltekerjük, majd ujjnyi szeletekre vágjuk. A tejszínt a cukorral felverjük, mindegyik roládra habrózsát nyomunk, majd málna szemekkel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »
7 tökéletes levesbetét, amitől a házi leves igazán különleges lesz
Fedezd fel a legjobb házi levesbetéteket: grízgaluska, zsemlegombóc, csipet
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.29. kedd
Különleges gyümölcsös és mediterrán levesek, fűszeres, mégis könnyen elkész
Tovább olvasom »