Tejszínes málnarolád recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Piskótához:
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek cukor
- 4 ek liszt
Krém:
- kis üveg málna jam (kb 20 dkg)
- 2 dl habtejszín
- 5 dkg porcukor
- málna szemek
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból a szokott módon tésztát készítünk. Egy 20*35 cm-es tepsit kivajazunk és lisztezünk, majd a masszát belesimítjuk és 170 fokon tűpróbáig sütjük.
Ha megsült még melegen egy vizezett konyharuhára borítjuk és a ruha segítségével feltekerjük, majd hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt kitekerjük, megkenjük a jammal és feltekerjük, majd ujjnyi szeletekre vágjuk. A tejszínt a cukorral felverjük, mindegyik roládra habrózsát nyomunk, majd málna szemekkel díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.